Home Lajme Kosovari e qet ne shitje traktorin vetëm pse është prodhim serb.

Kosovari e qet ne shitje traktorin vetëm pse është prodhim serb.

110
0

Nasuf Abazi ka bërë një postim interesant në një prej grupeve që qytetarët publikojnë njoftime për shitblerje.

Nje qytetar i Kosoves ne grupet per shitje ne facebook ka vendosur ta shes mjetin e punes per nje arsyje shum interesante.

Eshte Nasuf Abazi ai i cili ka vendosur ta shes traktorin dhe arsyja e veteme eshte prodhimi i saj nga republika e Serbis shkruan Gazeta Ballina.

Ai ka njoftuar se e ka në shitje një traktor të tipit “Rakovicë 65”,që ta largojë nga shtëpia këtë mjet bujqësor pasi nuk deshiron as nje prodhim te vetem te Serbis..

“Boll jemi lodh ma me produkte serbe. E çita me shit se është prodhim serb”, ka thënë Nasuf Abazi.

Çmimi i këtij traktori është sipas marrëveshjes. Por, Abazi nuk ka sqaruar se si i ka rënë në dorë ky produkt serb pasi ka aversion ndaj tij.Ndoshta edhe nuk e ka ditur qe eshte prodhim serb se nuk do ta blente fare.

Qe disa muaj pas vendosjes se takses 100% ndaj produkteve serbe verehet shume mospordorimi i produkteve serbe, me se shumti produktet ushqimore, por pas ksaj kan filluar edhe produktet tjera./gazetaballina.com